ЗАПИШИ СЕ ЗА КУРС

Автошкола Driving School

Автошкола Driving School- Граматикови e създадена преди повече от 25 години. Сформиралият се с времето екип от висококвалифицирани преподаватели с дългогодишен професионален опит гарантира качествено и отлично обучение. Ние намираме индивидуален подход към всеки от клиентите си , с цел по –лесно и бързо изучаване на материала.

За нас като учебен  център е важно доброто отношение и доверието, което целим да изградим с всеки един курсист. Целта е обучението да бъде освен максимално ефективно,също така приятно, без стрес и напрежение.
С годините сме наблегнали освен на прецизността в услугите, които предлага Автошколата, също така и на обратната връзка с клиента. Затова ви обещаваме, че като наши курсисти, всеки от вас ще получи нужните знания и умения.  Ще има положителен резултат на изпитите и ще се справи с ежедневните предизвикателства на пътя.
Стремим се да научим клиентите си на увереност и старателност,  но също така да не забравят , че някой неща зависят от тях и процесът на обучение е двустранен.
Автошколата разполага със съвременнен кабинет, оборудвани със система за видео наблюдение и мултимедийно обучение, с което отговаря на всички европейски изисквания за теоретична подготовка.
Обучението по теория е съобразено с възможностите и свободното време на курсистите.
Учебните автомобили са в отлично техническо състояние, за което се грижат механиците в собствения ни сервиз, с което гарантират спокойствието и комфорта на нашите клиенти.

Как работим?

Вижте в няколко лесни стъпки как ще придобиете свидетелство за управление за различните категории